Vi vokser i en voldsom fart, og trenger flere kloke kodehoder for å deale med g-kreftene!

Dette ser vi etter

Vi ser nå etter utviklere som kan hjelpe oss å ta de neste stegene med å bygge plattform og nyttige og smarte tilleggsfunksjoner, og sørge for at vi beveger oss raskere i alle steg i utviklingsprosessen.

Som utvikler vil du

  • Jobbe med alle nivåer av stacken, inkludert sky og infrastruktur - alt avhengig av hva du foretrekker. For øyeblikket jobber vi mest med TypeScript, både på frontend og backend, men vi har også mye frontend i Elm. Applikasjonene våre kjører i AWS og Vercel, og CI og deployment gjør vi med GitHub Actions. Vi krever ikke at du kan alt dette fra før, men du må være interessert i å lære nye ting.
  • Delta i teknologivalg og arkitektur, for å sørge for at vi har løsninger som er både robuste, fremtidsrettede og enkle og raske å endre og jobbe med.
  • Hjelpe oss med å finne de beste løsningene for brukerne gjennom eksperimentering og tilbakemeldinger, i tett samarbeid med våre designere og fagressurser

Vi ser etter deg som

  • Har noen års erfaring som utvikler, og gjerne har vært konsulent selv
  • Synes produktutvikling er gøy, og setter pris på å få ny funksjonalitet ut til brukere i høyt tempo
  • Motiveres av å jobbe med produktutvikling i tverrfaglige team

Er dette deg? Da er det bare å smelle inn en søknad og CV!

Visste du at vi også ser etter en utviklingleder/tech lead?

Folq er en ordentlig hyggelig, spennende og ambisiøs startup som jobber for å gjøre hverdagen til konsulenter og oppdragsgivere diggere. Vi vet at det er mye å ta tak i i bransjen, og vi utfordrer det etablerte med åpenhet og høy kvalitet i alle ledd.

Gjennom markedsplassen vår gir vi konsulenter og oppdragsgivere direkte tilgang til hverandre, og jobber kontinuerlig for å forenkle og automatisere innleieprosessen.

Det er allerede mange som kommer til oss når de trenger fageksperter innenfor IT-utvikling i Norge, og ambisjonen vår er å bli den ledende plattformen for konsulenter og oppdragsgivere uavhengig av fagdisipliner og geografi.

Vi er i stor vekst og omsatte for ca 135 MNOK i 2021 (opp fra 80 MNOK i 2020), og ble kåret til årets raskest voksende teknologiselskap i Norge av Deloitte. I år ligger vi an til å nesten doble omsetningstallet igjen, og i 2023 skal vi fortsette veksten ved å etablere oss i Sverige og ta markedsandeler også der.

Folq-teamet er en gjeng engasjerte og hyggelige folk. Vi er til stede for brukerne våre, og strekker oss langt for å skape de gode opplevelsene – også er vi en sosial gjeng som liker å ha det gøy sammen!

Folq er et ungt selskap i utvikling, der alle i selskapet påvirker hvordan vi jobber. Som flere andre selskap bruker vi målstyringsverktøyet objectives & key results (OKRs). Her får hver og én av oss mulighet til å påvirke prioriteringer og retning for både teknologi og forretning.

For å bryte opp hverdagen og slippe til kreativiteten, har vi etablert «Folqefredagen» – en fast dag hver uke der vi utforsker initiativer, som ikke nødvendigvis er prioritert for øyeblikket. Vi har også satt av én dag hver måned til fagutvikling, der vi selv velger hva vi bruker tid på.

Vi kjører en kombinasjon av hjemmekontor og felles kontortid, hvor målet er å finne en løsning som gir den enkelte det de trenger for å kunne jobbe effektivt. Når vi jobber sammen, er det i moderne lokaler på Youngstorget, med tilknytning til en av Oslos beste kantiner og tilgang på god kaffe fra My Ugly Baby.

Mennesker smiler og drikker kaffe og spiser kanelbolle

Noen av fordelene du får hos oss

  • Være med på å bygge og forme et selskap i vekst, og være med på en internasjonal ekspansjon
  • Mulighet til å bli medeier i Folq gjennom opsjoner
  • God, subsidiert lunsj, og fantastisk kaffe
  • Sentrale lokaler ved Youngstorget i Oslo

Du kan lese mer om Folq og folka vår her

Men nok om oss. Nå trenger vi deg som tror på det samme, og som har lyst til å brette opp ermene, levere brukerverdi hver dag, og som blir trigget av tanken på å bygge noe fra grunnen.

Slik søker du

Send inn CV og noen ord om deg selv til jobb@folq.no. Har du spørsmål om stillingen eller Folq kan du kontakte ht@folq.no. Vi gleder oss til å høre fra deg!