Vi søker partnere med sikkerhetskompetanse

Folq skal nå i gang med en stor satsning på sikkerhet og søker konsulentselskaper som ønsker tilgang på en bredere kundeportefølje. Hos Folq har vi samlet flere hundre oppdragsgivere som har behov for sikkerhetstjenester, blant annet flere norske vekstselskaper. La Folq være deres salgspartner som skaffer leads, skriver tilbud og ordner backoffice oppgaver, slik at dere kan bruke tiden på fag og spennende prosjekter!

Noen av selskapene dere finner hos Folq er:

selskap som bruker folq
Skjermbilde av konsulentsøket, at en kan søke og scrolle i konsulentprofiler

Flere spennende sikkerhetsoppdrag

Dere velger selv hvilke konsulenter som er synlig for oppdragsgiverne på plattformen. Når noen søker etter kompetansen dere tilbyr, viser vi frem aktuelle konsulenter for selskapet. Oppdragsgiver kan vurdere konsulentens profil, CV og ledigdato før de tar kontakt.

Skjermbilde av at oppdragsgiver og deg kan sende meldinger direkte til hverandre, ingen mellomledd

Snakk direkte med oppdragsgiver

Dere finner fort ut om et oppdrag er en god match når dere snakker med oppdragsgiver direkte. Velg selv om det er konsulentene eller en administrator hos dere, som har dialogen med oppdragsgiver.

Illustrasjon av supportperson som kan markedsstatistikk og administrasjon

Et kompetent salgsapparat i ryggen

  • Vi kjenner markedet og hjelper dere gjerne med råd om markedspriser, og sparring rundt oppdrag og CV-er.
  • Når dere lander et oppdrag tar vi papirarbeidet, og sørger for at fakturering går sin gang.
  • Skulle det skje noe uventet, er vi der for å ordne opp.

Vi ser etter flere sikkerhetskonsulenter

Vi ser etter konsulenter i hele sikkerhetsspennet, men spesifikt har vi følgende roller tilgjengelig på plattformen:

Sikkerhetsrådgiver,penetrasjonstester, sikkerhetsutvikler, sikkerhetsarkitekt, sikkerhetsleder, sikkerhetsanalytiker, sikkerhetsrevisor, CISO
«Folq gir oss et kompetent salgsapparat, tilgang på rammeavtaler som vi ellers ikke kan være en del av, og direkte kontakt med kunden uten flere ledd mellom.»
Profilbilde av Thomas Pettersen
Thomas Pettersen
Daglig leder, Skråstrek
«Hvorfor bruke tid på salg når vi ikke trenger det?»
Profilbilde av Live Lømo
Live Lømo
Daglig leder, EyeEye
«Folq gir oss en enkel oversikt over oppdrag. Vi kan raskt se hva som passer oss, og det er mye diggere å bruke enn offentlige anbudsportaler. »
Profilbilde av Daniel Tveiten
Daniel Tveiten
Daglig leder, Uppercase
Noen av konsulentselskapene som bruker Folq er Aurum, Boitano, Elate, variant, Arktekk, Vivende, Uppercase, Making waves og Northern beat

Vit hva dere sitter igjen med

Når en konsulent kommer i oppdrag gjennom Folq, tar vi et administrasjonsgebyr av timeprisen. Hvis alle konsulentene i selskapet har synlige profiler, er gebyret 7%. Når dere har to eller flere konsulenter i oppdrag, setter vi gebyret ned til 5%.

Det er fordelaktig å synliggjøre alle konsulentene hos oss. Dersom dere kun ønsker å legge ut et utvalg av konsulentene, er gebyret 10%, uavhengig av hvor mange som er i oppdrag.

Slik får dere tilgang

1. Registrer dere og book en samtale
Vi tar en kort prat for å bekrefte at vi passer sammen.

2. Vi godkjenner selskapet deres
Som del av vår onboarding kvalitetssikrer vi konsulentene deres. Vi tilpasser prosessen etter deres selskap og sørger for at den blir mest mulig effektiv for begge parter.

3. Vi ferdigstiller profilene for dere
Vi fyller ut profiler og CV-er for dere. Bruker dere CV Partner, integrerer vi med kontoen deres. Nå har dere tilgang til alle oppdrag og konsulentene er synlige for oppdragsgivere.

Er du selvstendig konsulent? Se her

Ofte stilte spørsmål

Vil dere høre mer om Folq?

Lurer dere på om vi passer for hverandre, eller har dere spørsmål om hvordan Folq fungerer? Ta kontakt så hjelper vi dere videre.