Det er digg å være selvstendig sikkerhetsekspert

For å få mer fleksibilitet, velge oppdrag selv, og øke inntjeningen velger flere sikkerhetseksperter å bli selvstendig konsulent. Hos Folq legger vi til rette for at hverdagen som selvstendig skal bli diggest mulig.

Frihet til å velge oppdrag selv

Vi tror du blir mer motivert av å velge oppdrag som interesserer deg. Gjennom Folq har du tilgang på en stor bredde oppdrag fra et voksende nettverk av selskaper. Du finner blant annet disse og 250+ andre selskap hos oss:

selskap som bruker folq

Sitt igjen med mer

Som selvstendig konsulent sitter du igjen med en langt større del av det kompetansen din omsettes for.

Tar du oppdrag gjennom Folq går minst 93% av timeprisen til deg. Vi tar et plattformgebyr på 7%, som vi setter ned til 6% etter et halvt år, og videre ned til 5% etter første år i oppdrag.

=

I tenkeboksen?

Lurer du på om Folq er noe for deg, eller hvordan mulighetene dine er som selvstendig konsulent? Vi kjenner markedet og sparrer gjerne med deg.

En støttende hånd i hverdagen

Som selvstendig konsulent kan det være mye nytt å sette seg inn i. Vi gjør det enklere å håndtere det praktiske så du kan fokusere tiden din på det du ønsker.

Et profesjonelt salgsapparat i ryggen

Får du oppdrag gjennom Folq tar vi oss av kontrakt og fakturering. Skulle det skje noe uforutsett mens du er i oppdrag er våre ansatte der for å bistå deg.

Råd når du ønsker det

Som konsulent hos Folq blir du del av et konsulentfellesskap som støtter hverandre med selskapsdrift og faglige spørsmål. Vi i Folq hjelper deg også med det du lurer på, og utvikler ressurser du kan ta i bruk.

Tilbud på tjenestene du trenger

Som selvstendig konsulent må du selv ordne med tjenester som forsikring, pensjon og regnskapssystem. Vi forhandler frem gode avtaler for å gjøre det enklere og billigere for deg. Se hvilke medlemsfordeler du får tilgang til her.

Slik får du en konsulentprofil hos Folq

1. Registrer deg

Kryss av kompetansen du besitter og legg ved CV.

2. Bli godkjent

Vi går over informasjonen og sjekker om kompetansen din passer med Folq-plattformen.

3. Finn oppdrag eller bli oppdaget

Når du er godkjent får du tilgang til plattformen. Nå kan oppdragsgivere finne profilen din, og du kan melde interesse for oppdrag.

Pssst: Planlegger du å bli selvstendig om kort tid kan du bli godkjent som Folq-konsulent. Når du er i oppsigelsestid får du tilgang til plattformen, og kan finne ditt første oppdrag.

Nysgjerrig?

Hvis du ikke er klar for å bli Folq-konsulent kan du fortsatt holde deg oppdatert via vårt nyhetsbrev. Vi deler informasjon om konsulentmarkedet, oppdrag som kan være aktuelle for deg, og tips om blogginnlegg og arrangementer.

Lurer du på noe kan du alltid ta kontakt med oss på hei@folq.no.

Ofte stilte spørsmål