Fordeler du får som Folq-konsulent

Som selvstendig konsulent må du fikse flere av tingene en arbeidsgiver ellers ville gjort for deg, som pensjon, forsikring og arbeidsutstyr. For å gjøre det lettere og rimeligere, går vi sammen med ulike partnere for å kunne gi deg tilbud på tjenestene du trenger.

Bilde

Forsikring gjennom Storebrand

Du får unike kjøpsbetingelser på solide forsikringsordninger hos Storebrand, som blant annet hjemmekontorforsikring, yrkesskadeforsikring og kollektiv reiseforsikring.

Bilde

Pensjon gjennom Storebrand

Du får avslag på prisen Storebrand tar for forvaltningen, stykk- og administrasjonsgebyrer. Dette er betydelige rabatter sammenlignet med hvis du selv oppsøker Storebrand.

Bilde

Få kontorfølelsen med Orbit!

Orbit tilbyr et fleksibelt nettverk av lokaler nær deg på Østlandet. Last ned appen og få full oversikt over ledig kapasitet akkurat når du trenger det.

Bilde

Forsikring når du er i oppdrag

Som Folq-konsulent har du alltid ryggdekning i form av helseforsikring når du tar oppdrag gjennom oss – også kalt kollektiv forsikring.

PC skjerm

Regnskapstjenester fra
Effekt Regnskap

Gjennom avtalen vi har med Effekt Regnskap får du en god pris og tilgang til 12 dyktige regnskapsførere som har god erfaring med regnskap for selvstendige konsulenter.


PC skjerm

Utstyr fra Komplett Bedrift
og Dustin

Vink vekk musearm og vond rygg. Komplett Bedrift og Dustin gir deg en snill pris på alt du trenger fra PC til kontormøbler.

Fiken

Rabatt på Fiken

Som konsulent hos oss får du 15 % avslag på regnskapsprogrammet Fiken. Rabatten får du ved å sende en e-post til kontakt@fiken.no.

Fondssparing med Kron

Rimeligere fond hos Kron

Som Folq-konsulent får du ekstra hyggelige priser på fondssparing både privat og for bedrift.

  • Indeks: 0,18 % (ordinær pris 0,20 %)
  • Tema: 0,65 % (ordinær pris 0,75 % )

Du får også rådgivning av Krons finansielle rådgivere, og kan chatte med dem på Folq-slacken, og booke en gratis rådgivningstime.

💡 Savner du én eller flere fordeler? Da hører vi gjerne fra deg

Interessert?

Du kan bruke fordelene når du er Folq-konsulent.

Samarbeide med Folq?

Tilbyr ditt selskap tjenester som er aktuelle for Folqs konsulenter? Vi ser etter flere partnere som vil være med og bygge den diggeste opplevelsen for selvstendige konsulenter.

Ta kontakt med oss her