Flere valgmuligheter for selvstendige forretningsrådgivere

Med en konsulentprofil hos Folq får du større bredde i utvalget oppdrag. Vi har samlet over 250 selskap på ett sted, slik at du kan oppdage og velge hvem du vil jobbe med.

selskap som bruker folq

Folq har oppdrag for selvstendige forretningsrådgivere

Oppdragsgivere kommer til Folq for å finne forretningsrådgivere som har jobbet med produkt og IT-utvikling. Har du minst to års erfaring innen en eller flere av rollene under, finner du oppdrag hos oss:

Analytiker, forretningsutvikler, organisasjonsutvikler, virksomhetsarkitekt, scrummaster, strategirådgiver

For å ta på deg oppdrag gjennom Folq må du ha ditt eget AS eller ENK. Vurderer du å bli selvstendig konsulent, eller er i ferd med å bli det, hjelper vi deg gjerne i gang.

En rettferdig og støttende partner

Er du i oppdrag gjennom Folq sitter du minst igjen med 93% av timeprisen. Etter et halvt år i oppdrag setter vi ned plattformkostnaden til 6%, og videre ned til 5% etter første år i oppdrag.

=

Timeprisen til forretningsrådgivere hos Folq ligger mellom 1000 og 1500 kr.

RÅD når du ønsker det

Som konsulent hos Folq blir du del av et konsulentfellesskap som støtter hverandre med selskapsdrift og fag. Vi i Folq teamet hjelper deg også med det du lurer på.

tilbud på tjenester du trenger

Som selvstendig konsulent må du selv ordne med tjenester som forsikring, pensjon og regnskapssystem. Vi forhandler frem gode avtaler for å gjøre det enklere og billigere for deg. Se hvilke medlemsfordeler du får tilgang til her.

Slik får du en konsulentprofil hos Folq

1. Registrer deg

Vi sjekker at kompetansen din passer med Folq-plattformen.


2. Bli godkjent

Vi inviterer til en fagsamtale med et lite case for å bli kjent med din kompetanse. Samtalen er med vår fagansvarlige innen forretningsrådgivning og varer i én time.

3. Finn oppdrag eller bli oppdaget

Når du er godkjent får du tilgang til plattformen. Nå kan oppdragsgivere finne profilen din, og du kan melde interesse for oppdrag.


Pssst: Planlegger du å bli selvstendig om kort tid kan du bli godkjent som Folq-konsulent. Når du er i oppsigelsestid får du tilgang til plattformen, og kan finne ditt første oppdrag.

Nysgjerrig?

Hvis du ikke er klar for å bli Folq-konsulent kan du fortsatt holde deg oppdatert via vårt nyhetsbrev. Vi deler informasjon om konsulentmarkedet, oppdrag som kan være aktuelle for deg, og tips om blogginnlegg og arrangementer.

Lurer du på noe kan du alltid ta kontakt med oss på hei@folq.no.

Ofte stilte spørsmål