Gå til hovedinnhold
Tips oss om behov og nye oppdrag

Tips oss om oppdrag!

Vi ønsker alltid tips om konsulentoppdrag!

Kjenner du til oppdrag som skal lyses ut eller selskap som har behov for særs dyktige IT-konsulenter?

Tips oss, da, vel!

Ender tipset med en match gjennom oss, altså at en oppdragsgiver og konsulent finner hverandre og vil samarbeide, vanker det en saftig belønning på deg – så lenge oppdraget varer! Sjekk også ut muligheten for å ta med eget oppdrag til Folq.

Vi vil hjelpe deg i gang og gi deg verktøyene du trenger for å bli en supertipser. Ta kontakt med oss om du har spørsmål, ønsker sparring, veiledning eller tilgang for å vise oppdragsgivere hvor enkelt det er å finne konsulenter på markedsplassen.

Smilende mann i grå dressjakke, mørkt hår og med briller i hendene

Konsulentene er ettertraktede og vil ha spennende oppdrag

Konsulentene som er på markedsplassen vår har gått gjennom en grundig godkjenningsprosess, og de holder sterk faglig kvalitet. De er ettertraktede og ønsker å jobbe for attraktive oppdragsgivere. Med spennende og utfordrende prosjekter. De kan selv melde interesse for publiserte oppdrag og kan kontaktes direkte på markedsplassen.

Alt ligger til rette for å finne den beste matchen for oppdraget - både faglig og personlig.

Vilkår for tipsordning

Hvem kan tipse - og hvem kan tipses om?

Alle med brukerprofil hos Folq kan tipse om oppdrag eller selskap som trenger konsulenter. Enten du er konsulent eller oppdragsgiver på markedsplassen.

Det er ikke tillatt å tipse om oppdrag eller behov i egen virksomhet (Fortvil ikke, om du vil ta med eget oppdrag har vi en enda bedre løsning til deg).

Tips om oppdrag Folq allerede kjenner til gjennom eksisterende brukere på markedsplassen, gir dessverre ikke rett til bonus.

Alle konsulenter og oppdragsgivere må gjennom en godkjenningsprosess før de får en synlig profil på markedsplassen vår.

Hvordan opptjenes og utbetales tipsbonus?

Hvis tipset ditt leder til et snarlig oppdrag, vil du få en tipsbonus. Oppdragsgiveren du tipser om må da signere oppdragsavtale gjennom Folq senest 3 måneder etter at tipset ditt ble registrert.

Slik beregnes og utbetales tipsbonusen:

  • Du vil motta 15 prosent av Folq sin margin i hele oppdragets levetid - inkludert eventuelle forlengelser.
  • Hvis du selv er konsulent i oppdrag gjennom oss, vil du oppnå dobbel bonusopptjening (30 prosent av Folq sin margin) i perioden du selv er i aktivt oppdrag.
  • Vi utbetaler bonusen etterskuddsvis ved utgangen av hvert kvartal. Første utbetaling skjer når oppdraget har vart i et helt kvartal (minimum 3 fulle måneder).
To lenestoler inntil et bord med en vase.

Kort fortalt

Hva er Folq?

Folq er knytningspunktet mellom konsulenter og oppdragsgivere. Oppdragsgivere får tilgang til konsulentene, og kan ta direkte kontakt om et relevant prosjekt knyttet til deres kompetanse. Oppdragsgiverne kan også legge ut oppdrag for å nå kandidater, og konsulentene kan melde interesse på oppdragene som legges ut.

Hvem passer Folq for?

Selvstendige konsulenter med bred og lengre erfaring som utvikler, UX/UI designer, prosjekt-/testleder eller forretningsrådgiver.

Aktuelle oppdragsgivere har et internt utviklingsbehov, og søker konsulenter med kompetansen vi nevner over.

Koster det noe å bruke Folq?

Det koster ingenting å ha profil hos Folq. Når konsulenten kommer i oppdrag følger vi en marginmodell som går fra 10 % til 5 % - avhengig av hvor lenge konsulenten har vært i oppdrag gjennom Folq.