Gå til hovedinnhold
Tips oss om behov og nye oppdrag

Ta med eget oppdrag til Folq!

Ta oppdraget gjennom Folq, og opplev fordelene


Har du funnet et oppdrag gjennom eget nettverk som du ønsker å ta gjennom Folq?

Null stress! Her er du heldigvis ikke alene. Vi får mange henvendelser fra konsulenter og oppdragsgivere som ønsker det samme. Og det har vi endelig tilrettelagt for.

Nå kan du fortsatt nyte godt av fordelene og løsningene du kjenner fra før. Om du tar med oppdraget ditt inn til Folq, vil du samtidig få våre aller beste betingelser. Så lenge oppdraget varer.

Vi vil selvsagt hjelpe deg og din avtalepart (oppdragsgiver eller konsulent) med nødvendige formaliteter. Ta kontakt med oss om dere har spørsmål eller ønsker bistand for å komme raskest mulig i gang.

Bilde

Fordeler med å ta konsulent- oppdraget gjennom Folq

Gode nyheter! Selv om du som konsulent får tilgang til et oppdrag utenom Folq, kan du likevel ta oppdraget gjennom oss. Det gjør at du fortsatt kan benytte løsningene du kjenner og nyte fordelene du er godt vant med. I tillegg deler vi 30 prosent av Folq sin margin gjennom hele oppdraget med deg, som en hyggelig og fortjent påskjønnelse.

Dette er noen av fordelene du vil få:

 • Enkel utfylling og signering av digital oppdragsavtale. Som inneholder nødvendige opplysninger og skaper felles trygghet.

 • Tilgang til Folq sin kritikerroste timeføringsløsning*

 • Automatisk fakturering som gjør at du slipper å sende faktura.

 • Dekket av Storebrand sin kollektive helseforsikring i hele oppdragets levetid - og så lenge du er i oppdrag gjennom Folq.

 • Invitasjon til konsulentsamlinger og arrangementer i regi av Folq og våre samarbeidspartnere. Les om alle Folqefordelene her.


* Ifølge konsulenter som har vært i oppdrag gjennom Folq i en lengre periode. De er både våre største ambassadører og kritikere på samme tid. En helt perfekt kombo synes nå vi!

Smilende mann i grå dressjakke, mørkt hår og med briller i hendene

Fordeler med å leie inn konsulentene via Folq

For deg som oppdragsgiver er det mange fordeler med å leie inn deres konsulenter gjennom Folq - enten de jobber for seg selv eller i et konsulentselskap. Dere vil fortsatt kun betale den avtalte timeprisen med konsulenten, samtidig som dette vil strømlinjeforme og effektivisere hvordan dere leier inn og administrerer konsulenter.

Ved å leie inn konsulentene gjennom Folq får dere færre kontaktpunkter og løsninger dere må forholde dere til. Og frigjort verdifull tid til viktigere arbeid.

De største fordelene med å leie inn konsulentene via Folq:

 • Enkel utfylling og signering av digital oppdragsavtale. Som inneholder nødvendige opplysninger og gir dere en lik avtale på tvers av leverandører.

 • Mulighet for samlefakturering, som inkluderer alle konsulenter og prosjekter

 • Konsulenten er dekket av Storebrand sin helseforsikring gjennom hele oppdragets levetid, og vil få tilgang til rask behandling ved eventuell sykdom eller plager

 • Ingen ekstra kostnader for oppdragsgiver. Folq tar en lav margin (5 prosent) av det konsulenten fakturerer


Vilkår for å ta med eget oppdrag

Generelle betingelser

Vi vil strekke oss langt for at dere skal kunne ta med eget oppdrag inn til Folq. Det er likevel noen få kriterier som må være oppfylt og ting dere bør være klar over på forhånd:

 • Ordningen gjelder for eksisterende brukere på Folq - dvs. oppdragsgivere og konsulenter med profil.
 • Oppdraget må være anskaffet gjennom eget nettverk. Ingen tredjeparter eier rettigheter og har krav på kompensasjon.
 • Folq sitt avtaleverk vil benyttes og må signeres av begge parter. Både samarbeidsavtale og oppdragsavtale.
 • Kunden/ konsulenten må tilfredsstille Folq sine minimumskrav, deriblant ha et gyldig organisasjonsnummer, god betalingsevne og riktige intensjoner.
 • Opptjening av bonus gjelder kun for Folq-konsulenter som tar med seg oppdrag og ny oppdragsgiver.

Hvordan beregnes og utbetales bonus?

Hvis du er Folq-konsulent og tar med eget oppdrag inn til Folq, vil du få en bonus (andel av Folq sin margin) som følge av at du selv har skaffet oppdraget.

Slik beregnes og utbetales bonusen:

 • Du vil motta 30 prosent av Folq sin margin i hele oppdragets levetid - inkludert eventuelle forlengelser.
 • Folq sin standard marginmodell vil gjelde for oppdraget. Dersom du tar neste oppdrag gjennom Folq senest 3 mnd. etter at det forrige ble avsluttet, vil du fortsette med den samme lave marginsatsen.
 • Vi utbetaler bonusen etterskuddsvis ved utgangen av hvert kvartal. Første utbetaling skjer når oppdraget har vart i et helt kvartal, dvs. minimum 3 fulle måneder.
To lenestoler inntil et bord med en vase.

Kort fortalt

Hva er Folq?

Folq er knytningspunktet mellom konsulenter og oppdragsgivere. Oppdragsgivere får tilgang til konsulentene, og kan ta direkte kontakt om et relevant prosjekt knyttet til deres kompetanse. Oppdragsgiverne kan også legge ut oppdrag for å nå kandidater, og konsulentene kan melde interesse på oppdragene som legges ut.

Hvem passer Folq for?

Selvstendige konsulenter med bred og lengre erfaring som utvikler, UX/UI designer, prosjekt-/testleder eller forretningsrådgiver.

Aktuelle oppdragsgivere har et internt utviklingsbehov, og søker konsulenter med kompetansen vi nevner over.

Koster det noe å bruke Folq?

Det koster ingenting å ha profil hos Folq. Når konsulenten kommer i oppdrag følger vi en marginmodell som går fra 7 % til 5 % - avhengig av hvor lenge konsulenten har vært i oppdrag gjennom Folq.