Gå til hovedinnhold
Bilde

Den diggeste måten å være konsulent på

Velg blant de feteste oppdragene i Norge

Er du selvstendig konsulent? Hypp på å jobbe med alt fra nye startups til store selskaper? Da er du på rett sted. Skaff deg konsulentprofil, velg oppdrag og behold mer av timeprisen selv. Før profilen din blir laget og tilgjengelig på markedsplassen, tar vi deg gjennom en godkjenningsprosess. Dette gjelder alle som registrer seg.

På tide å finne oppdraget du alltid har drømt om!

Bilde

Android-utvikler

React
Java
.NET
Oslo, remote
Bilde

Få mer av kaka

Med oppdrag gjennom oss, sitter du igjen med minst 93 % av timeprisen. Etter et halvt år setter vi ned marginen til 6 %, og videre ned til 5 % etter første år i oppdrag.

Timeprisen ligger på mellom 1000 og 1800 kr, med et snitt på 1300 kr.

=


Du kan lese mer i artikkelen vår om hvordan du bør fordele lønnen din som selvstendig konsulent.

Solseng

Fordeler du får som konsulent i oppdrag hos oss

Vi vet, det å være selvstendig konsulent kan være stort og skummelt. Derfor har vi alliert oss med et knippe selskaper som leverer tjenester vi tror de fleste folqere har bruk for. Til en bedre pris, så klart.

Slik får du profil hos oss

Du må enten være selvstendig næringsdrivende eller ha et lite konsulentselskap for å være en del av markedsplassen. Når du er godkjent og har fått profil hos oss, kan du begynne å lete etter spennende oppdrag i Folq-universet.

Registrer deg

Så sjekker vi at kompetansen din passer med fagområdene vi tilbyr på markedsplassen.

Bli godkjent

Vi kvalitetssikrer kompetansen din gjennom en godkjenningsprosess. Da sender du oss CV-en din, og så vurderer vi om vi skal sjekke referansene dine, at du svarer på noen skriftlige spørsmål eller stiller til et intervju.

Finn oppdrag

Når du er godkjent får du tilgang til markedsplassen. Oppdragsgivere kan finne profilen din, og du kan melde interesse for oppdrag.

Bilde

Vurderer du å starte
for deg selv?

Hos oss vil du få en soft start på livet som selvstendig konsulent. Som Folq-konsulent jobber du selvstendig med eget AS eller ENK, men med et team i ryggen som hjelper deg med admin, salg og andre fordeler, som for eksempel helseforsikring, mens du er i oppdrag.

Brenner du inne med noen spørsmål?

Ofte stilte spørsmål

Få siste nytt rett i innboksen

Takk for din registrering 😊