Gå til hovedinnhold
Bilde

Flere muligheter for engasjerte fagmiljø

Fete oppdrag når dere trenger det

Vi samler oppdragsgivere på ett sted slik at dere får tilgang til en variert strøm av muligheter, som også gir faglig næring til en sulten konsulent. På markedsplassen publiserer kundene oppdrag innen...

Bilde

Android-utvikler

React
Java
.NET
Oslo, remote

Registrer
konsulentselskap

Sørg for å bli funnet av de rette folka

Konsulentprofilene er alltid synlige for oppdragsgiverne våre. Når noen søker etter kompetansen dere tilbyr, viser vi frem akkurat dere eller deres konsulenter. Oppdragsgiveren kan vurdere profilene, CV-ene og datoene for når de er ledige før de tar kontakt.

Snakk direkte med oppdragsgiveren

Dere finner fort ut om oppdraget er en god match, når dere snakker direkte med oppdragsgiveren. Du velger selv om det er konsulentene eller en administrator hos dere, som har dialogen med oppdragsgiveren.

Få støtte når det trengs

Når dere lander et oppdrag tar vi papirarbeidet, og sørger for at fakturering går sin gang. Vi kjenner markedet og hjelper dere gjerne med råd om markedspriser, og sparring rundt oppdrag og CV-er. Skulle det skje noe uventet, er vi der for å ordne opp.

Bilde

Vit hva dere sitter igjen med

Når en konsulent kommer i oppdrag gjennom Folq, tar vi en margin av timeprisen. Hvis alle konsulentene i selskapet har synlige profiler, er marginen på 10 %. Når dere har fem eller flere konsulenter i oppdrag, setter vi marginen ned til 7 %.

Slik får dere tilgang

Registrer dere

Dere deler CV-er med oss, som viser kompetansen dere har i selskapet. Fortell oss gjerne litt om konsulentselskapet deres.

Kvalitetssikring

Vi finner ut om vi passer sammen. Samtidig gir vi innsikt i Folq og hva vi kan bidra med.

Bli godkjent

Når dere blir godkjent, har dere mulighet til å sende konsulenter til vurdering med ønske om at de får profil hos oss. Da tar vi konsulenten gjennom et skriftlig eller muntlig intervju.

Bilde

Hypp på å synliggjøre
folqa dine?

Eller driver du for deg selv? Da er dette siden for deg som er selvstendig konsulent.

rosa modern kontorsbyggnad med ett grönt träd

Høre mer om Folq?

Lurer dere på om vi passer for hverandre, eller har dere spørsmål om hvordan Folq fungerer?

Ofte stilte spørsmål