BloggSlik finner du konsulenter gjennom Folq

Slik finner du konsulenter gjennom Folq

Behov for en dyktig konsulent nå eller i løpet av de kommende månedene? Folq lar deg finne personene du trenger, når du trenger dem - raskt og enkelt. Her får du vite hvordan du kommer i gang.

Ellen Barkost
Publisert 21.02.2020
Oppdatert 15.04.2024
3 min lesetid
På Folq har du alt du trenger for å finne, kontakte og inngå avtaler med flere hundre dyktige konsulenter.
På Folq har du alt du trenger for å finne, kontakte og inngå avtaler med flere hundre dyktige konsulenter.

I dag kan konsulentinnleie oppleves både uforutsigbart og tidkrevende, enten du leter selv eller får hjelp av en konsulenttilbyder. Det kan gå lang tid fra behovet for en konsulent melder seg til du faktisk har rett person på plass, og kan sikre fremdriften du ønsker. Det kan også være utfordrende å sammenligne konsulentene, og du vet ikke nødvendigvis om du sitter igjen med de beste kandidatene.

Hadde det ikke vært bedre om du kunne håndplukke kandidater som passer ditt behov, i ditt tempo, uten å forholde deg til eksterne parter eller forpliktelser?

Selvbetjent konsulentinnleie på dine premisser

Folq er en selvbetjent plattform bestående av flere hundre konsulenter med kompetanse innen design, systemutvikling, forretningsrådgivning, og prosjekt- og testledelse. Alle konsulentene er dyktige fagfolk som har vært gjennom vår grundige godkjenningsprosess. Plattformen gir deg full oversikt over og tilgang til konsulenter som er tilgjengelig for oppdrag nå eller lenger frem i tid. Alt du trenger for å kunne vurdere og leie inn kandidater basert på ditt behov, ligger bare noen få tastetrykk unna. Du avklarer direkte med konsulenten som skal gjøre jobben, og sammen setter dere rammene for samarbeidet – uten innblanding fra salgspersonell.

Les mer om hvorfor vi mener Folq er den diggeste måten å leie inn konsulenter på.

Slik fungerer Folq

Kom i gang her

Steg 1. Registrer deg gratis

Når du har registrert deg tar vi en kort prat så raskt som mulig. Her sikrer vi at vi kan dekke behovet ditt, og at det er i tråd med det konsulentene søker. Både tilgang til og bruk av plattformen gratis!

Steg 2. Finn konsulenter som matcher ditt behov

Du får oversikt over alle profilene og navigerer deg frem til interessante konsulenter gjennom vårt konsulentsøk. Du kan også publisere oppdrag som går ut til alle Folqs konsulenter. Konsulentprofilene er visuelle og sammenlignbare, så du får fort et inntrykk av egenskapene og kunnskapene til den enkelte konsulenten. Ønsker du å samarbeide med kolleger for å finne den beste profilen, kan du selv gi dem tilgang til Folq.

Steg 3. Kommuniser med den som skal gjøre jobben

Du tar direkte kontakt med konsulentene du vil gå videre med, og svarer de konsulentene som har meldt interesse for oppdraget. Sammen finner dere ut om det er en match, og blir enige om rammene i fellesskap.

Steg 4. Bekreft innleie, og gled deg til oppstart

Når du har bestemt deg for å leie inn en konsulent setter vi opp kontrakten etter dine preferanser, og du er klar til å ta i mot konsulenten. Vi sørger også for at fakturering går rett for seg.

Dersom du ønsker hjelp underveis kan vi alltid bistå deg, enten det gjelder å finne kandidater, veiledning rundt timepriser, eller andre spørsmål du måtte ha.

Finn din neste konsulent gjennom Folq

Med Folq er det enklere enn noen gang å finne riktig kompetanse, enten du trenger noen nå, eller vil planlegge framover. Her kan du lese hvorfor Gyldendal bruker Folq når de finner konsulenter til sine satsningsprosjekter.

Spørsmål, eller lyst til å vite mer om hva vi kan tilby? Ta kontakt med oss på hei@folq.no eller ring 919 00 722.

Vil du teste Folq?

Kom i gang nå