Fire 80-talls campingstoler i stripete rosa og hvit. De står ustrukturert, men samlet.

Pensjonsordning som gir trygghet for fremtiden

Som konsulent gjennom Folq får du rabatterte ordninger for både pensjonsfond og individuell forsikring gjennom Storebrand, også kalt Folqepakka.

Dette tilbudet gjelder både om du er selvstendig konsulent eller et lite konsulentselskap som ønsker en bedre pensjons- og forsikringsordning for dine ansatte. Her vil du lese mer om pensjonsordningen med Storebrand.

Uslålige rabatter

Gjennom oss får du avslag på det Storebrand tar for forvaltningen, stykk- og administrasjonsgebyrer. Dette er betydelige rabatter sammenlignet med hvis du selv oppsøker Storebrand. Prisene er også konkurransedyktige sammenlignet med andre aktører.

Samarbeidet vi har med Storebrand kaller vi for Folqepakka, spekket med alt du trenger for en trygg fremtid som selvstendig konsulent.

7 prosent mellom 1 og 12G

Du kan sette av inntil 7 prosent av årlig næringsinntekt mellom 106 399 kroner (1G) og 1 276 260 kroner (12G). Dette kalles innskuddspensjon, og er inkludert uførepensjon.*

50 prosent skattefradag

Du får 50 prosent av pensjonsordningen din i skattefradag. Utbetalinger beskattes som pensjonsinntekt.*
*Gjelder for Storebrand pensjonsfond og fossilfrie fond.

Tilpass beholdningen etter eget profilønske

Du bestemmer selv hvordan pengene skal forvaltes ved å velge mellom pensjonsfond, fossilfrie fond og indeksnære fond.


Storebrand har åpent fondsvalg, som betyr at du kan velge mellom 40-50 fond utover dem de anbefaler. Disse fondene får du riktignok for gjeldende priser, men det er altså rimeligere å ha disse profilene gjennom Storebrand.


PS! Hvis du ikke finner selskapet ditt i kjøpsløsningen, kan du kontakte oss, så ordner det seg.


Ofte stilte spørsmål

Enestående, grønn vegg med rundt hull i seg. Opp til hullet går det en hvit trapp. Veggen og trappa står midt i en rosa ørken.

Andre fordeler

Nå som du allerede er i gang, er du kanskje hypp på å se andre fordeler du får som Folq-konsulent?eller hopp rett i det og registrer deg som Folq-konsulent.