Gå til hovedinnhold

Jobb i Folq

Folq er en ordentlig hyggelig, spennende og ambisiøs startup som jobber for å gjøre hverdagen til konsulenter og oppdragsgivere diggere. Vi vet at det er mye å ta tak i i bransjen, og vi utfordrer det etablerte med åpenhet og høy kvalitet i alle ledd. Gjennom markedsplassen vår gir vi konsulenter og oppdragsgivere direkte tilgang til hverandre, og jobber kontinuerlig for å forenkle og automatisere innleieprosessen.

Bilde

Slik jobber vi

Folq-teamet er en gjeng engasjerte og hyggelige folk. Vi er til stede for brukerne våre, og strekker oss langt for å skape de gode opplevelsene – også er vi en sosial gjeng som liker å ha det gøy sammen!


Folq er et ungt selskap i utvikling, der alle i selskapet påvirker hvordan vi jobber. Som flere andre selskap bruker vi målstyringsverktøyet objectives & key results (OKRs). Her får hver og én av oss mulighet til å påvirke prioriteringer og retning for både teknologi og forretning.

For å bryte opp hverdagen og slippe til kreativiteten, har vi etablert “Folqefredagen” – en fast dag hver uke der vi utforsker initiativer, som ikke nødvendigvis er prioritert for øyeblikket. Vi har også satt av én dag hver måned til fagutvikling, der vi selv velger hva vi bruker tid på.

Bilde


Vi kjører en kombinasjon av hjemmekontor og felles kontortid, hvor målet er å finne en løsning som gir den enkelte det de trenger for å kunne jobbe effektivt. Når vi jobber sammen, er det i moderne lokaler på Youngstorget, med tilknytning til en av Oslos beste kantiner og tilgang på god kaffe fra My Ugly Baby.

Noen av fordelene du får hos oss:

  • Være med på å bygge og forme et selskap i vekst, og være med på en internasjonal ekspansjon
  • Mulighet til å bli medeier i Folq gjennom opsjoner
  • God, subsidiert lunsj, og fantastisk kaffe
  • Sentrale lokaler ved Youngstorget i Oslo

Ledige stillinger

For tiden har vi ingen ledige stillinger, men følg oss gjerne på LinkedIn for å få oppdateringer om nye stillinger og andre nyheter fra oss!