Gå til hovedinnhold
Bilde

Forretningsråd-
giverne på markedsplassen

First thing first: Er du selvstendig forretningsrådgiver, og vil ha profil hos oss, må du først gjennom en godkjenningsprosess. Den innebærer vurdering av CV, referansesjekk, svar på noen skriftlige spørsmål eller fagintervju.

Oppdrag for analytiske arbeidsjern

Når du har gått gjennom og bestått godkjenningsprosessen med glans, er det bare å slå seg løs blant oppdrag som innfrir ønskene du har for videre faglig utvikling. For så mange oppdrag publiseres det, faktisk, at det blir stor variasjon på omfang, kjernevirksomhet, domene, kompetansekrav og verdier blant kundene.

På markedsplassen er du i godt selskap med 250 andre forretningsrådgivere. Oppdrag får du selvbetjent gjennom markedsplassen ved at du blir kontaktet direkte av en oppdragsgiver, eller at du selv kontakter oppdragsgiveren med interessemeldinger knyttet til en spesifikk utlysning.

Bilde

Allerede selvstendig konsulent og lyst på Folq-profil?

Salgsteamet følger opp

Salgsteamet vårt følger opp konsulentene, og noen ganger foregår innleieprosessen på "godt, gammeldags vis" der selgerne våre holder i hele prosessen. Salgsavdelingen vår jobber også hele tiden for å utvide kundeportefølje og tilby flere spennende oppdrag.

Så er du selvstendig forretningsrådgiver og har bestått godkjenningsprosessen, vil det alltid være en plass til deg i vårt Folq-univers.

Og lurer du på ting som hvilken timepris du bør sette på kompetansen din, hva slags oppdrag som passer deg og hvordan markedet ser ut for deg, er salgsteamet vårt alltid tilgjengelige for en prat med deg.

Enten du er forretningsrådgiver med breddekompetanse innen digitalisering og forretningsrådgivning, eller med mer spisset profil, er sannsynligheten er stor for at du finner et oppdrag som hjertet ditt banker litt ekstra for, hos en kunde du matcher godt med.

Bilde

Oppdrag innen forretningsutvikling

Rollene som oppdragsgivere spør mest etter innen forretningsrådgivning er prosessledere, endringsledere eller forretningsrådgivere.

Du vil få ansvar for blant annet å utarbeide businesscaser og kvantitative analyser, lønnsomshetsanalyser, vurdere lønnsomshetspotensiale til kunden og se på den økonomiske siden ved et utviklingsløp.

Ofte skal kunden digitaliseres eller så tar du en rolle i et pågående digitaliseringsløp. Da jobber du kontinuerling med for eksempel mobilbank, å konseptualisere ting og se på effektivisering av prosesser under en digitaliseringsparaply.

Derfor vil du ha ansvar for å lose dem gjennom ulike faser som forprosjekt, piloter og anbefalinger til styringsgrupper.

Bilde

Forretningsrådgiver

Som forretningsrådgiver gjennom oss, får du ofte jobbe med smidig metodikk. Rollen din vil være sentral for at kunden skal oppnå digital transformasjon, prosessforbedring, gevinstrealisering og kostnadseffektivisering. Da vil du vise dine styrker og skills innen endringsledelse, organisasjonsutvikling og prosesskartlegging.

I tillegg til variasjon i metodikk, får du ofte muligheten til å være med på konseptutvikling og hypotesedrevet utvikling.

Erfaring hos forretningsrådgiverne på markedsplassen: alt fra 2-35 år i bransjen.

Bilde

Dette får selvstendige forretningsrådgivere i timepris

Som selvstendig konsulent varierer timeprisen veldig, men timeprisen for selvstendige forretningsrådgivere på Folq er i gjennomsnitt 1300,- kroner. Dette gir deg en høy omsetning, som gjør at du kan ta ut mye i lønn eller utbytte.

Sjekk ut hva årsomsetningen din som selvstendig konsulent kan bli her:

=


Du kan også finne ut mer om hvordan du kan fordele lønn og utbytte i lønnskalkulatoren vår.

Bilde

Hypp på å se mulighetene?
Lag en profil og få tilgang til alle oppdragene

Andre fagdisipliner hos oss

Bare litt nysgjerrig?

Takk for din registrering 😊