Bilde

Prosjektlederne på markedsplassen

First thing first: Er du selvstendig prosjektleder, og vil ha profil hos oss, må du først gjennom en godkjenningsprosess. Den innebærer vurdering av CV, referansesjekk, svar på noen skriftlige spørsmål eller fagintervju.

Oppdrag for strukturerte skaller

Når du har gått gjennom og bestått godkjenningsprosessen med glans, er det bare å lete etter oppdrag som innfrir ønskene du har for videre faglig utvikling. Oppdragene på markedsplassen har ofte stor variasjon på omfang, kjernevirksomhet, domene, kompetansekrav og verdier blant kundene.

Du får oppdrags selvbetjent gjennom markedsplassen ved at du blir kontaktet direkte av en oppdragsgiver, eller ved at du selv melder interesse for et spesifikt prosjekt.

På markedsplassen vil du være blant flere enn 750 andre prosjektledere med lang erfaring innen utvikling av digitale produkter og tjenester.

Prosjektlederne på markedsplassen vår har erfaring fra både privat og offentlig sektor med store, komplekse IT-prosjekter og digitaliseringsprosjekter. De jobber ofte ut ifra smidig tilnærming, med kanban, agile coaching, innovasjon, forretning- og produktutvikling og kundeopplevelse i kryssfunksjonelle team i store virksomheter.

Fellesnevneren for dem alle er at de er strukturerte og gode på å både prioritere og dele opp leveranser, i tillegg til å bygge gode relasjoner internt hos oppdragsgiverne våre. Det kan du også.

Bilde

Allerede selvstendig konsulent og lyst på Folq-profil?

Salgsteamet følger opp

Salgsteamet vårt følger opp konsulentene, og noen ganger foregår innleieprosessen på "godt, gammeldags vis" der selgerne våre holder i hele prosessen. Salgsavdelingen vår jobber også hele tiden for å utvide kundeportefølje og tilby flere spennende oppdrag.

Så er du selvstendig prosjektleder og har bestått godkjenningsprosessen, vil det alltid være en plass til deg i vårt Folq-univers.

Og lurer du på ting som hvilken timepris du bør sette på kompetansen din, hva slags oppdrag som passer deg og hvordan markedet ser ut for deg, er salgsteamet vårt alltid tilgjengelige for en prat med deg.

Enten du er prosjektleder med breddekompetanse innen agile, smidig metodikk, komplekse utviklingsprosjekter og skreddesøm, eller med mer spisset profil innen for eksempel utrulling av hyllevare, er sannsynligheten stor for at du finner et oppdrag som hjertet ditt banker litt ekstra for, hos en kunde du matcher godt med.

Bilde

Oppdragene innen prosjektledelse på Folq

På markedsplassen vår vil du se oppdrag innen utviklingsorientert prosjektledelse både i privat og offentlig sektor. Oppdragene gir deg mulighet til å tilpasse deg forskjellige arbeidskulturer, bransjer, markeder og mennesker.

Oppdragsgiverne ønsker prosjektledere som er gode på relasjonsbygging, prioritering av leveranser og strukturering av fremdriftsplaner. På bakgrunn av dette er du god på å rigge teamet riktig, ta tøffe valg når det trengs, dele opp større prosjekter i flere leveranser og følge opp avhengigheter på tvers av andre systemer.

Du følger opp budsjett og fremdrift av prosjekter, og rapporterer til kundens styringsgruppe.

Kvaliteter som kommer særs godt med er evnen til å motivere medarbeiderne i teamet, skape god arbeidskultur, skjære gjennom når avgjørelser skal tas og ha et stødig blikk på forventninger og interne håndteringer knyttet til dette.

For å gi deg et bilde av hvordan hverdagen til en selvstendig prosjektleder ser ut, har vi samlet noen beskrivelser fra en av prosjektlederne på markedsplassen vår.

Bilde

Dette får selvstendige prosjektledere i timepris

Som selvstendig konsulent varierer timeprisen veldig, men timeprisen for selvstendige prosjektledere på Folq er i gjennomsnitt 1400,- kroner. Dette gir deg en høy omsetning, som gjør at du kan ta ut mye i lønn eller utbytte.

Sjekk ut hva årsomsetningen din som selvstendig konsulent kan bli her:

=


Du kan også finne ut mer om hvordan du kan fordele lønn og utbytte i lønnskalkulatoren vår.

Bilde

Hypp på å se mulighetene?
Lag en profil og få tilgang til alle oppdragene

Andre disipliner

Bare litt nysgjerrig?

Takk for din registrering 😊