Gå til hovedinnhold
Bilde

Sikkerhetsfolka på markedsplassen

First thing first: Er du selvstendig sikkerhetsrådgiver, og vil ha profil hos oss, må du først gjennom en godkjenningsprosess. Den innebærer vurdering av CV, referansesjekk, svar på noen skriftlige spørsmål eller fagintervju.

Oppdrag for sikkerhetsrådgivere

Når du har gått gjennom og bestått godkjenningsprosessen med glans, er det bare å lete etter oppdrag som innfrir ønskene du har for videre faglig utvikling. Oppdragene på markedsplassen har ofte stor variasjon på omfang, kjernevirksomhet, domene, kompetansekrav og verdier blant kundene.

Oppdrag får du selvbetjent gjennom markedsplassen ved at du blir kontaktet direkte av en oppdragsgiver, eller at du selv kontakter oppdragsgiveren med interessemeldinger knyttet til en spesifikk utlysning.

På markedsplassen vil du være blant flere enn 60 andre sikkerhetsrådgivere. De har lang erfaring innen pentesting, sikkerhetsledelse, sikkerhetsarkitektur, sikkerhetsstrategi, personvern, GDPR, applikasjonssikkerhet, nettverkssikkerhet og IT-sikkerhet generelt i tunge systemer.

Sikkerhetsrådgiverne på markedsplassen vår er opptatt av å holde seg oppdaterte på nye type trusler og vil alltid kjenne til de ti mest aktuelle sårbarhetene i IT-systemer gjennom Owasp.

Fellesnevneren for dem alle er at de er lidenskapelig opptatt av å bygge sikre løsninger, og trives godt med utfordringene de får av kundene våre. Det kan du også.

Bilde

Allerede selvstendig konsulent og lyst på Folq-profil?

Salgsteamet følger opp

Salgsteamet vårt følger opp konsulentene, og noen ganger foregår innleieprosessen på "godt, gammeldags vis" der selgerne våre holder i hele prosessen. Salgsavdelingen vår jobber også hele tiden for å utvide kundeportefølje og tilby flere spennende oppdrag.

Så er du selvstendig sikkerhetsrådgiver og har bestått godkjenningsprosessen, vil det alltid være en plass til deg i vårt Folq-univers.

Og lurer du på ting som hvilken timepris du bør sette på kompetansen din, hva slags oppdrag som passer deg og hvordan markedet ser ut for deg, er salgsteamet vårt alltid tilgjengelige for en prat med deg.

Enten du er sikkerhetsrådgiver med breddekompetanse, eller med mer spisset profil, er sannsynligheten er stor for at du finner et oppdrag som hjertet ditt banker litt ekstra for, hos en kunde du matcher godt med.

Bilde

Oppdragene innen IT-sikkerhet på Folq

På markedsplassen vår vil du se flere oppdrag innen sikkerhetsledelse så vel som pentesting.

Noen sikkerhetsrådgivere har spesielt mye erfaring med å lede sikkerhetsteam og utarbeide sikkerhetsstrategier i rollen som Ciso (Chief information security officer), og får napp på slike oppdrag. Mens andre jobber mer hands on med å bygge sikre løsninger basert på sikkerhetsstrategiene som allerede er lagt. De fleste type oppdrag dreier seg helhetlig om å hjelpe en bedrift til å bli ISO27001-sertifisert.

For å gi deg et bilde av hvordan hverdagen til en selvstendig sikkerhetsrådgiver ser ut, har vi samlet noen beskrivelser fra en av sikkerhetsrådgiverne på markedsplassen vår.

Rosa lenestol

Dette får selvstendige sikkerhetsrådgivere i timepris

Som selvstendig konsulent varierer timeprisen veldig, men timeprisen for selvstendige sikkerhetsrådgivere på Folq er i gjennomsnitt 1700,- kroner. Dette gir deg en høy omsetning, som gjør at du kan ta ut mye i lønn eller utbytte.

Sjekk ut hva årsomsetningen din som selvstendig konsulent kan bli her:

=


Du kan også finne ut mer om hvordan du kan fordele lønn og utbytte i lønnskalkulatoren vår.

Bilde

Hypp på å se mulighetene?
Lag en profil og få tilgang til alle oppdragene

Andre disipliner

Bare litt nysgjerrig?

Takk for din registrering 😊